Dismiss Notice

PSX-Place.com Announcement:

New Smiley's Added to post editor !!!

PS3 Can’t switch from Dex to Cex

Discussion in 'PS3 Jailbreaks / CFW' started by Nizqh, Aug 13, 2018 at 3:06 AM.

  1. 55
    6
    12
    Nizqh

    Nizqh Forum Noob

    Joined:
    Jul 3, 2018
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    Basically as the title says, I can’t dump eid root key and go back to Cex from Dex. Any help? Is there a way to go back to ofw 4.82 without being on Cex?
     
  2. 6,679
    4,494
    697
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    6,679
    Likes Received:
    4,494
    Trophy Points:
    697
    Home Page:
    Post your "system information" from rebug toolbox. Also just in case. Install latest toolbox: https://github.com/Joonie86/Rebug-Toolbox/releases and try again.
     
  3. 55
    6
    12
    Nizqh

    Nizqh Forum Noob

    Joined:
    Jul 3, 2018
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    I have the latest rebug tool box, also for the image below “Free HDD space”...COBRA: 7.5
     

    Attached Files:

  4. 6,679
    4,494
    697
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    6,679
    Likes Received:
    4,494
    Trophy Points:
    697
    Home Page:
    Latest toolbox is 02.02.16
     
  5. 55
    6
    12
    Nizqh

    Nizqh Forum Noob

    Joined:
    Jul 3, 2018
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    Man, Thank you so much, such an easy fix but I didn’t even know. Thanks you so much.
     
    kozarovv likes this.
  6. 55
    6
    12
    Nizqh

    Nizqh Forum Noob

    Joined:
    Jul 3, 2018
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    Do you know why my webman (folder I select games from) freezes console after I choose bo2, gta, mw2, etc?
     
  7. 6,679
    4,494
    697
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    6,679
    Likes Received:
    4,494
    Trophy Points:
    697
    Home Page:
    I don't know. It freezes right when game is selected? I mean before you can see mounted disc in XMB?
     
  8. 55
    6
    12
    Nizqh

    Nizqh Forum Noob

    Joined:
    Jul 3, 2018
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    Yea, I go to webMAN Games -> PlayStation, and when I select a game it freezes.
     
  9. 6,679
    4,494
    697
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    6,679
    Likes Received:
    4,494
    Trophy Points:
    697
    Home Page:
    Your game is Folder format, or ISO?
     
  10. 55
    6
    12
    Nizqh

    Nizqh Forum Noob

    Joined:
    Jul 3, 2018
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    I believe folder format
     
  11. 6,679
    4,494
    697
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    6,679
    Likes Received:
    4,494
    Trophy Points:
    697
    Home Page:
    Do other game managers are able to mount game correctly?
     
  12. 55
    6
    12
    Nizqh

    Nizqh Forum Noob

    Joined:
    Jul 3, 2018
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    “mount game”? I don’t have any other game managers.
     

    Attached Files:

  13. 6,679
    4,494
    697
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    6,679
    Likes Received:
    4,494
    Trophy Points:
    697
    Home Page:
    When you select game in webman, multiman, managunz, or any other game manager. It gets mounted in fake bd-rom. Is something like mounting iso on pc using daemon tools.

    Mounted game show Disc Icon in XMB.
    Where you store your games? Looks like webman mod is not detecting them correctly. For Folder games, you should store them in folder /dev_hdd0/GAMES/<gamename>
    For iso you should store them in:
    /dev_hdd0/PS3ISO/<isofile here>
     
  14. 55
    6
    12
    Nizqh

    Nizqh Forum Noob

    Joined:
    Jul 3, 2018
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    Well for Bo2 I transferred it to the GAMES folder using FileZilla and it was working fine. GTA and other games I copied them to the hdd from multiman using a disc. But recently the games have been freezing.
     
    Last edited by a moderator: Aug 13, 2018 at 9:53 AM
  15. 55
    6
    12
    Nizqh

    Nizqh Forum Noob

    Joined:
    Jul 3, 2018
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    The games started freezing after I got this image on my console(pic). I went to safe mode and clicked (5). It restored the system and rebug was still there.
     

    Attached Files:

Share This Page