Darknet 4.66 (Cobra Edidtion) v1.02

Discussion in 'PS3 News' started by pinkfloydviste, Dec 18, 2014.

By pinkfloydviste on Dec 18, 2014 at 12:11 PM
  1. 443
    11
    28
    pinkfloydviste

    pinkfloydviste Moderator

    Joined:
    Oct 18, 2014
    Messages:
    443
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Humboldt County
    Following the recent release of Darknet 4.66 v 1.01, darkjiros has released Darknet 4.66 cex v1.02 [cobra_edition]. In this update, darkjiros has fixed the cobra mod PS2 Emu Swap problem that existed in previous versions of 4.66 Darknet Cobra CFW. [break]ddd[/break] For a more expansive list of features and tips on how to use this CFW, check out the information from darkjiros below.


    DARKNET 4.66 COBRA EDITION V1.02.png


    DARKNET 4.66 CEX V1.02 [COBRA EDITION]



    DOWNLOAD: DARKNET 4.66 CEX V1.02 [COBRA EDITION] MIRROR: 4shared
    MD5: 18256FD7E42FC9E4A3DCDC3365F76EEB
    SOURCE: darkjiros via PSX-PLACE

    [HR][/HR]
    For more information on Darknet CFW, check out the PSX-Place Forums HERE
     
    Last edited: Dec 18, 2014

Comments

Discussion in 'PS3 News' started by pinkfloydviste, Dec 18, 2014.

    1. Tactik-knife
      Tactik-knife
      Thank's for release. I will test with lastest Webman's version :)
    2. lokuelo
    3. darkjiros
      darkjiros
    4. atreyu187
      atreyu187
      Says account suspended for media fire link.
    5. pinkfloydviste
      pinkfloydviste
      mirror added to OP
    6. atreyu187
      atreyu187
      Thank You second link is working perfectly
    7. Alexander
      Alexander
      Thank You Guys ;)
      Last edited: Dec 18, 2014
    8. aldostools
      aldostools
      Fixed on webMAN MOD 1.34.04. It was renaming ps2_netemu.self to ps2_netemu.self.tmp instead of "ps2_netemu.tmp".

      https://github.com/aldostools/webMAN-MOD/commit/36b8fd5501bbb8e1903397b6e348fa9f6bab5734

      The updater can be downloaded from my website.
      Last edited: Dec 18, 2014
    9. atreyu187
      atreyu187
      Thanks for the quick fix man!!
    10. waled
    11. darkjiros
      darkjiros
      Last edited: Dec 19, 2014
    12. aldostools
      aldostools
      The EBOOT.BIN of the updater now is signed with new self-ctrl-flags / self-cap-flags.
      I hope that this change helps to fix the restart issue caused by the new stage2. If someone could test it, please let us know.

      These are the new flags in the make file.
      Thanks to habib for the tip. The updated pkg can be downloaded from my website.
    13. Joonie
      Joonie
      [MENTION=89]aldostools[/MENTION] @smhabib

      The fix is working!
    14. bikacho
      bikacho
      hi guys
      is the problom of ps2 wireless is fixed ?

      why psp iso not working ?

      what the silent hill origins white screen broblem ?

      can we play GAME CUBE games on ps3 ?
    15. aldostools
      aldostools
      Thank you Joonie and smhabib!
    16. littlebalup
      littlebalup
      Also just tested. Works great !
    17. darkjiros
      darkjiros
      DARKNET 4.66 V1.02 [COBRA EDITION]

      Tested Working~ (Auto Reboot :))

      Thankyou for [MENTION=89]aldostools[/MENTION]
      Last edited: Dec 19, 2014
    18. JOshISPoser
      JOshISPoser
      sort of and will be more so on later releases.

      it's difficult and requires customization of how the game is booted.

      i might have to use that as a curse replacement...."what the silent hill origins is wrong with you?!"

      no games of the cube variety work on the ps3 unless re-released through SEN.
    19. littlebalup
      littlebalup
      [MENTION=156]darkjiros[/MENTION],

      I have a strange thing with my CECHL and your 1.01 or 1.02:
      When I shutdown normally the console via the XMB, then power on, the fan start at full speed. :(
      When I shut down or restart via webMAN or multiman, I have not this issue.
      It is not due to my temperatures (always arround 60°C with 26% fan) or the webMAN fan settings.
      I formated the drive (so, no more webman), same issue. Re-installed the firmaware, same.
      So, I shutdowned via the XMB, unplug/replug the power cable, then power on, the fan started normally.


      Do you have an idea?

      Thx.

      Edit : maybe the /dev_hdd0/tmp/turnoff file make troubles?
      It seems genereted by webman and not deleted. [MENTION=89]aldostools[/MENTION] may also help?

      Thx
      Last edited: Dec 19, 2014

Share This Page