i need help pkg linker 1.0 port error

Discussion in 'Off Topic' started by dre_han_solo, Sep 13, 2018.

  1. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    I need help im running my webserver but im getting the change port error , i deleted my pkg linker data on my game and re installed the package list nd i changed my ip adress on my game becuz i was using a 32bit laptop that wasnt working for me i changed it to my 64 bit laptop ip adress. i put :8080 on my pkg linker ip nd all still gettin 8071053d error HELPPPP!!!!!!!
     
  2. 990
    1,134
    222
    pink1

    pink1 Moderator Developer

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    990
    Likes Received:
    1,134
    Trophy Points:
    222
    Gender:
    Male
    Have you tried v2.0 it it a lot better? Are you using a wired connection?
     
  3. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    nope should i try it ? nd no um using a wifi box
     
  4. 4,091
    3,646
    372
    DeViL303

    DeViL303 Developer

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    4,091
    Likes Received:
    3,646
    Trophy Points:
    372
    Gender:
    Male
    Location:
    Ireland
    Home Page:
    Im not really supporting 1.0 anymore, no reason to use it over 2.0.

    8071053d error is related to port being set wrong or blocked or something similar afaik, you have it close to working, the IP is correct at least. make sure firewall/antiV is not blocking it, make sure another app is not using the port, try a random port.
     
    pink1 likes this.
  5. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    yea i disabled firewall the server is connected to my ps3 but i cnt refresh or scan my packages on my game , error pops up , but the webserver on there i see my game it just give the error everytime
     
  6. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    um also using a downloading app for my games on the pc while um doing this could that be the problem?
     
  7. 4,091
    3,646
    372
    DeViL303

    DeViL303 Developer

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    4,091
    Likes Received:
    3,646
    Trophy Points:
    372
    Gender:
    Male
    Location:
    Ireland
    Home Page:
    Just because you can see your pkgs on the ps3 does not mean your connected at all. The icon and link is installed in the package_list, but it will show up the same even if your PC/server is off. try v2.0, you might have more luck.
     
  8. 990
    1,134
    222
    pink1

    pink1 Moderator Developer

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    990
    Likes Received:
    1,134
    Trophy Points:
    222
    Gender:
    Male
    DeViL303 likes this.
  9. 4,091
    3,646
    372
    DeViL303

    DeViL303 Developer

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    4,091
    Likes Received:
    3,646
    Trophy Points:
    372
    Gender:
    Male
    Location:
    Ireland
    Home Page:
    I dont know tbh.

    btw, better check the rules here as piracy talk is not allowed. Don't want you getting into trouble. ;)
     
    pink1 likes this.
  10. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    ok sorry fellas new to this , ok so i should only run my pkglinker server nd nothing else ?
     
  11. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    DeViL303 and pink1 like this.
  12. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    and once again apologies for the loose talk
     
  13. 990
    1,134
    222
    pink1

    pink1 Moderator Developer

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    990
    Likes Received:
    1,134
    Trophy Points:
    222
    Gender:
    Male
    Did you get anything working?
    It's fine bud I was just stopping you before you went too far
     
  14. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    thanks buddy im downloading the 2.0 now do i need to delete 1.0?
     
  15. 990
    1,134
    222
    pink1

    pink1 Moderator Developer

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    990
    Likes Received:
    1,134
    Trophy Points:
    222
    Gender:
    Male
    You can so the folders don't cause you any trouble on installing V2. One problem you may still have is WiFi a lot of people couldn't get it to work very well with WiFi
     
  16. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    v2 dl all deleted any answers?
     
  17. 990
    1,134
    222
    pink1

    pink1 Moderator Developer

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    990
    Likes Received:
    1,134
    Trophy Points:
    222
    Gender:
    Male
    Sorry I'm not sure what you're asking. If you're asking about the WiFi nothing can be done other that using a cable or splitting the pkgs and using a usb
     
  18. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    i couldn't find v2 pkg linker i got it now nd im using the server now I'll let u know if i get an error
     
    pink1 likes this.
  19. 15
    5
    7
    dre_han_solo

    dre_han_solo Forum Noob

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Can yall tell me y am i gettin install error 80029563
     
  20. 4,091
    3,646
    372
    DeViL303

    DeViL303 Developer

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    4,091
    Likes Received:
    3,646
    Trophy Points:
    372
    Gender:
    Male
    Location:
    Ireland
    Home Page:
    Not sure, that is very similar to the error code for an issue with signing/HAN not enabled. Check your pkg is ok, try another. Did the package_list.pkg install ok for you? Are you still on wifi?
     

Share This Page