Dismiss Notice

PSX-Place.com Announcement:

New Smiley's Added to post editor !!!

PS3 I use the xploit in a 3.60 console

Discussion in 'PS3Xploit CFW Installer ( PS3 25XX Models & Lower)' started by Donhis, Apr 23, 2018.

  1. 21
    0
    5
    Donhis

    Donhis Forum Noob

    Joined:
    Apr 23, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Yeah Yeah, i know i fk up, but how i can prevent a brick?

    The console is still on, i just have to install OFW??
    Help me :/

    IDK why i don't ceack that shit u.u
     
  2. 6,692
    4,510
    697
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    6,692
    Likes Received:
    4,510
    Trophy Points:
    697
    Home Page:
    I think that you need install OFW twice to fix both ROS 0 and ROS 1. But maybe wait for others, i never was in that kind of situation.
     
    LuanTeles likes this.
  3. 21
    0
    5
    Donhis

    Donhis Forum Noob

    Joined:
    Apr 23, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Well, i try to install OFW and now is stuck in caneling after being in for a lot of time in 0
     
  4. 6,692
    4,510
    697
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    6,692
    Likes Received:
    4,510
    Trophy Points:
    697
    Home Page:
    ...
     
  5. 435
    270
    72
    junaid

    junaid Member

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    435
    Likes Received:
    270
    Trophy Points:
    72
    Occupation:
    SHOWING DE WAY
    Location:
    Uganda
    When it even said 4.xx...

    Pull out your hdd and format it using a pc. Then plug it back in and install firmware
     
  6. 6,692
    4,510
    697
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    6,692
    Likes Received:
    4,510
    Trophy Points:
    697
    Home Page:
    He have overwriten core os. Turning off console will brick it.
     
    junaid likes this.
  7. 21
    0
    5
    Donhis

    Donhis Forum Noob

    Joined:
    Apr 23, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    It got stuck while i was instaling the OFW always at 0%

    Is bricked now for good now, anyway of recovering?

    I fk it up
     
  8. 778
    923
    147
    pink1

    pink1 Moderator Developer

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    778
    Likes Received:
    923
    Trophy Points:
    147
    Gender:
    Male
    Is your ps3 on 3.60 or is the minimum version 3.60?

    I think what we need to do is make a patch with an untouched core os and flash it using the exploit.
     
    DeViL303 and LuanTeles like this.
  9. 21
    0
    5
    Donhis

    Donhis Forum Noob

    Joined:
    Apr 23, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Yeaa but, got turn off while i was moving it away, so no way of recovery now

    Anyway i was stuck ain a please wait screen.

    The worst thing is that was not mine
     
    Last edited: Apr 23, 2018
  10. 778
    923
    147
    pink1

    pink1 Moderator Developer

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    778
    Likes Received:
    923
    Trophy Points:
    147
    Gender:
    Male
    If it doesn't boot you'll need to get a hardware flasher to fix it.
     
  11. 435
    270
    72
    junaid

    junaid Member

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    435
    Likes Received:
    270
    Trophy Points:
    72
    Occupation:
    SHOWING DE WAY
    Location:
    Uganda
    Just get a used ps3. they are cheap anyway
     
  12. 435
    270
    72
    junaid

    junaid Member

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    435
    Likes Received:
    270
    Trophy Points:
    72
    Occupation:
    SHOWING DE WAY
    Location:
    Uganda
    Oh he used the xploit v2. He's even dumber than I thought. Cuz I was surprised that how can Han brick console
     
  13. 21
    0
    5
    Donhis

    Donhis Forum Noob

    Joined:
    Apr 23, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Well that seem to be my only option now, time to find someone in my country that does that
    Thank you

    Yup, dumd momento of the year, just more salt in the injury.

    It's that for some dumb reason i don't cheack the version i was doing, mine is 2504A and is 3.56 and this is 2501A and it was 3.60.

    It was totally my bad for no checking
     
  14. 778
    923
    147
    pink1

    pink1 Moderator Developer

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    778
    Likes Received:
    923
    Trophy Points:
    147
    Gender:
    Male
    No need to insult the guy he knows he messed up.
     
    junaid and DeViL303 like this.
  15. 321
    79
    32
    Bloodmoons366466

    Bloodmoons366466 Member

    Joined:
    Mar 14, 2018
    Messages:
    321
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    Yea 25xx consoles are risky.You could buy a used one and it will end up with 3.60 for some reason in miniver.pup,If you are going to buy a slim,getting a 20xxx is the best way to go,or get a fat.
     
  16. 21
    0
    5
    Donhis

    Donhis Forum Noob

    Joined:
    Apr 23, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Yeah, ibwas tired and dind't check, right boe i am looking for a e3 flasher to see if i can recover it, or i will have to buy a new one.

    BTW. I am from Venezuela so finding things is bot easy
     
  17. 21
    0
    5
    Donhis

    Donhis Forum Noob

    Joined:
    Apr 23, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Anyone can point on what to do if i get in my hands an e3 flasher?

    but i only have the dump of whem i flasht the exploit
     
    Last edited: Apr 23, 2018
  18. 321
    79
    32
    Bloodmoons366466

    Bloodmoons366466 Member

    Joined:
    Mar 14, 2018
    Messages:
    321
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    Honestly the e3 flasher will cost you more and will require more effort than it will be to just buy a used fat for around 40$-50$
     
  19. 21
    0
    5
    Donhis

    Donhis Forum Noob

    Joined:
    Apr 23, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Can i use the dump i have to can be repaired to try to unbrick?
    Since no console info if overwrited right?
    i don't have a previuos one
     
    Last edited: Apr 24, 2018
  20. 3,968
    3,543
    372
    DeViL303

    DeViL303 Developer

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    3,968
    Likes Received:
    3,543
    Trophy Points:
    372
    Gender:
    Male
    Location:
    Ireland
    Home Page:
    Yes, you can recover it from this type of brick with an E3 flasher without any dump.

    I got my E3 of aliexpress, it was surely a fake, but always worked fine.
     

Share This Page