Comments on Profile Post by GalacticWarrior

  1. pink1
    pink1
    Part it goes on the hdd and part goes on the nor.
    Mar 4, 2019
  2. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    Can corrupted hardrive on ps3 cause ylod if a firmware hasnt been installed properly
    Mar 6, 2019
  3. pink1
    pink1
    Not that I know of. A quick way to test if it is the hdd would be to boot without it and see if it works but I really doubt if it's going to help here.
    Mar 6, 2019
  4. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    if i give you a backup of my bios and it turns out to be corrupted would be able to help me patch it ive been trying to fix my ps3 for week only hope lefts is the e3 flasher.
    Mar 7, 2019
  5. pink1
    pink1
    As long as I'm around and you can get a good enough dump that it can be patched back together I'll do my best to give you a hand.
    Mar 7, 2019
  6. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    thank you very much
    Mar 7, 2019
    pink1 likes this.
  7. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    I just booted it up without the hdd and it still gave me ylod i guess the problem is in the nor chip
    Mar 7, 2019
  8. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    i just soldered a wire to the tri nor state and theres the power stays on is there anything i can do beyond this point
    Mar 8, 2019
  9. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    Please pink help me please i really need to fix this issue please man
    Mar 9, 2019
  10. pink1
    pink1
    The only thing left to do is try using a flasher.
    Mar 9, 2019
  11. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    I plugged in the e3 flasher even with clamp and lights 1,2 and 6 is continiously blinking this ps3 is a pain up the ass what can i do
    Mar 20, 2019
  12. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    @pink1 i beg of you bro please help me
    Mar 20, 2019
  13. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    are you gonna help me ?
    Mar 21, 2019
  14. pink1
    pink1
    Mar 21, 2019
    GalacticWarrior likes this.
  15. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    yeh i did at first it was working put it stopped because the the part that was connected to the e3 flasher came off. How do i fix "Already used e3flasher on 1 console" which is basically the error code
    Mar 22, 2019
  16. pink1
    pink1
    As far as I know using the Samsung Update should fix that. I'm not sure if having part of a dump on the sd could cause any errors or not.
    Mar 22, 2019
  17. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    I only got 2 errors can you please help me fix it thanks
    Mar 23, 2019
  18. pink1
    pink1
    What errors are they? I can’t look at it right now but if you need you can message me with the dump and I’ll check it out in a while.
    Mar 23, 2019
  19. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    yeh ill pm you right now
    Mar 23, 2019
    pink1 likes this.
  20. GalacticWarrior
    GalacticWarrior
    I sent it over
    Mar 23, 2019