Dismiss Notice

BEWARE of IMPOSTERS, posing as the PS3Xploit Members/Team:


  -PS3Xploit does NOT have a discord channel, some imposter are using one
 

  -If the info can't be found on ps3xploit.com or psx-place.com its fake
 

  -ZuKuTo / OFWModz is one of the fake names of these imposter's are using to represent the PS3xploit team.

 

 

HEN 2.2.2 Freezing PS3

Discussion in 'PS3HEN (nonCFW PS3 Models)' started by toybro, Jun 18, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 32
    2
    7
    toybro

    toybro Forum Noob

    Joined:
    Jun 4, 2019
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    Gdansk/Poland
    Hi, i update HEN from 2.1.1 to 2.2.2. When I run Na, it turns on once in a while. But once it's switched on, Multiman will freeze the console during startup.
    PS3 3004B 500GB 4.84HFW
     
  2. 3,084
    3,024
    372
    Joonie

    Joonie Developer

    Joined:
    Oct 15, 2014
    Messages:
    3,084
    Likes Received:
    3,024
    Trophy Points:
    372
    Location:
    Southwest US
    Looks like most freezing issues come from 3K models.. FYI @habib @Fin9ersMcGee @atreyu187 @esc0rtd3w
     
    esc0rtd3w, DeViL303 and Algol like this.
  3. 608
    447
    122
    Fin9ersMcGee

    Fin9ersMcGee Moderator

    Joined:
    Mar 19, 2018
    Messages:
    608
    Likes Received:
    447
    Trophy Points:
    122
    Occupation:
    Musician
    Location:
    UK
    I have a 3k model... :/
    I haven't had any freezes or black screens...

    EDIT - Just realised I'm still using the 2.3.0 beta release. Has the blackscreen issues been fixed?
     
    Last edited: Jun 18, 2019
  4. 32
    2
    7
    toybro

    toybro Forum Noob

    Joined:
    Jun 4, 2019
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    Gdansk/Poland
    My friend have 4K model and no have any freezing screen :(
    EDIT:
    I just re-set the console 4 times because the multiman freeze consoles.
    Everything always works after the reconstruction of the base
     
    Last edited: Jun 18, 2019
  5. 1,066
    1,770
    297
    habib

    habib Developer

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    1,770
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Hen v2.3.0 will continue to evolve hen. Till then most issues occur due to webman mod, stock wm is very stable. Other issues involving 1 out of 15 black screen after hen enable will be fixed in hen v2.3.0 and further improve hen init success rate.
     
  6. 3,050
    4,867
    372
    aldostools

    aldostools Developer Developer

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    3,050
    Likes Received:
    4,867
    Trophy Points:
    372
    If webMAN MOD is so buggy and unstable according to you...
    Why users report that PS3HEN 2.1.1 has no issues but later versions cause black screen?
     
    goh, Mac3d0n14w4rr10r and Algol like this.
  7. 1,066
    1,770
    297
    habib

    habib Developer

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    1,770
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    I have had black screen since 1.0
    Some debug logs show error destroying first vsh container. It can be related to sprx loading by webman mod and not unloading them. For whole list you can check devwiki vsh containers. First one is destroyed to make new one for game

    While stock webman never gave issues. It’s not only me but devil, escortd3w, joonie, me and other devs

    While yes hen does cause sometime black screen but that’s completely unrelated to webman black screens. I’m aware of hen causing blackscreen on homebrew launch but it occurs RARELY....aka exploit failure. Webman mod does REGULARLY. @Joonie might be able to give you more pointers on issues since he has much more extensive testings done
     
    T.A.U, citra mulia, esc0rtd3w and 4 others like this.
  8. 5,326
    2,515
    497
    atreyu187

    atreyu187 Wanna-BeTA Tester Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2014
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    2,515
    Trophy Points:
    497
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MCU/Sony Enthusiast!
    Location:
    127.0.0.1
    Home Page:

    Not really as I haven't had any freezing issues in my 3000 unit. Had a few issues with 2.1.1 and maybe a few failed HEN init on 2.2.1 but using 2.3.0 I haven't had a single issue. And I have had all three backup managers and webMAN MOD since 1.0. I try to do clean installs each time. I keep a USB build just in case of emergency but it's been rock rock for me.
     
    T.A.U, habib and Algol like this.
  9. 72
    40
    42
    Algol

    Algol Member

    Joined:
    Sep 20, 2016
    Messages:
    72
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    42
    Gender:
    Male
    Bonjour vous tous.

    Si je peux me permettre, WMM-1.47.23.2 lui aussi provoque des "Freezes" avec ma console (CECH-4204C bleue).

    J'ai réinstallé 3 fois le HEN (toujours en v2.2.2) sur un disque dur de 500Go re-formaté (d'abord en NTFS via PC) puis par la PS3 avant installation du HFW sur le DD et enfin du HEN. Mais le sMAN en provoque aussi, moins que le WMM assurément.
    Je suis Français et j'ai toujours installé le WMM complet (maintien de L1). J'ai découvert aujourd'hui que si j'installe la version "light" de WMM (maintient de X), tous les soucis disparaissent (comme par magie). Les mmCM, IrisMAN et ManaGunZ n'ont plus de "freeze" aléatoire voire seulement un BSOD avec certaines réponses dus aux commandes depuis mon ordinateur (redémarrage/Stop console par exemple). Il semblerai que rien ne veuille s'afficher sur l'écran mais que certaines fonctions de la PS3 sont toujours actives. C'est très étrange comme comportement, elle n'est pas totalement plantée, inopérante.

    Avez-vous messieurs @DeViL303, @escortd3w, @Joonie, @habib, @aldostools des réponses à tout ceci, une possible amélioration ?

    Merci par avance de la part d'un "vieux" de la scène "PS1/PS2/PS3".

    In English by Google :

    Hello everyone.

    If I may, WMM-1.47.23.2 also causes "Freezes" with my console (blue CECH-4204C).

    I reinstalled 3 times the HEN (still in v2.2.2) on a hard disk of 500GB re-formatted (first in NTFS via PC) then by the PS3 before installation of the HFW on the DD and finally the HEN. But the sMAN also provokes it, less than the WMM certainly.
    I am French and I have always installed the complete WMM (L1 maintenance). I discovered today that if I install the "light" version of WMM (keeps X), all the worries disappear (like magic). The mmCM, IrisMAN and ManaGunZ have no random "freeze" or even only a BSOD with some responses due to commands from my computer (reboot / Stop console for example). It seems that nothing wants to appear on the screen but that some functions of the PS3 are still active. It is very strange as behavior, it is not totally planted, inoperative.

    Do you guys @ devil303, @ escortd3w, @Joonie, @habib, @aldostools answers to all this, a possible improvement?

    Thank you in advance from an "old papy" scene "PS1/PS2/PS3".
     
    habib and aldostools like this.
  10. 26
    4
    32
    Mac3d0n14w4rr10r

    Mac3d0n14w4rr10r Member

    Joined:
    Mar 15, 2018
    Messages:
    26
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    I totaly agree with aldostools!
     
  11. 160
    142
    97
    mr_ota

    mr_ota Member

    Joined:
    Aug 21, 2017
    Messages:
    160
    Likes Received:
    142
    Trophy Points:
    97
    Location:
    A Coruña, Galicia
    Hi, I've been testing HEN since its release, and I can say that version 2.2.2 does not work badly, it fails like everything in this life, removing that is 100% functional. Another thing is all the stores that are installing people who may be the problem and try things too since that leaves residue on the PS3. What I do not like is the people who are complaining complaining about vice. Greetings and thanks for everything guys.
     
    esc0rtd3w likes this.
  12. 511
    191
    97
    amirzaim

    amirzaim Member

    Joined:
    May 7, 2018
    Messages:
    511
    Likes Received:
    191
    Trophy Points:
    97
    Gender:
    Male
    Location:
    Chicken Farm, Sanhok
    Most likely problem happens when launching multiman while webman mod is active. You might need to unload the webman mod first before launching it.
     
  13. 339
    33
    82
    Md Hesam

    Md Hesam Member

    Joined:
    Apr 30, 2018
    Messages:
    339
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    82
    Gender:
    Male
    Location:
    Chittagong,Bangladesh
    Home Page:
    Multiman launching first time freeze and then
    second time works
    it's main problem
    it's main true about freeze
     
  14. 162
    64
    32
    SteveGW

    SteveGW Member

    Joined:
    May 31, 2019
    Messages:
    162
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    Location:
    Norn Iron
  15. 5,326
    2,515
    497
    atreyu187

    atreyu187 Wanna-BeTA Tester Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2014
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    2,515
    Trophy Points:
    497
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MCU/Sony Enthusiast!
    Location:
    127.0.0.1
    Home Page:
    I don't how you guys have so many issues. I haven't ever had webMAN unloaded and go in and out of stuff all the time. Now I'm not saying you don't have these issues but I am saying the devs have HARD at work on this stuff I assure you. Been reading their logs trying to grasp all of it and my head feels like it will explode. These things take time guys when the PS3 was first hacked issues like these are around for a very long time and their was many more devs then we have now. All I can say is be patient and be happy with what we have ATM as most have totally abandoned this scene. They haven't given up so rest assured it will mature and we will have a ton of fun and other things till do till then.
     
    esc0rtd3w, Algol, jcorrea and 2 others like this.
  16. 162
    64
    32
    SteveGW

    SteveGW Member

    Joined:
    May 31, 2019
    Messages:
    162
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    Location:
    Norn Iron
    Its not impatience from my end atreyu187 but I do have issues with Ps3 HEN, as do others, it happens, there could be any number of reasons, but just because your OK dos not mean everything else in the world is OK. One should always be open minded. Give a little, learn a little, have a little.
    I'm just reporting issues that I find or have in the hope that things can be made better.
    I'm just glad we have something for our PS3 superslims now, so that I can install my discs onto the HD..
    And anything thats done by the Devs to support our hobby and PS3 is wonderful and saying thanks just isnt enough.
    So I do what I can by reporting faults and helping others as much as Im capable of..

    Thanks to everyone involved :adoration:

     
    Last edited: Jun 18, 2019
    atreyu187, Algol and Mac3d0n14w4rr10r like this.
  17. 32
    2
    7
    toybro

    toybro Forum Noob

    Joined:
    Jun 4, 2019
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    Gdansk/Poland
    I uinstall webmanmod. After this console not freeze. Maybe WMM make this problems serious.
     
  18. 5,326
    2,515
    497
    atreyu187

    atreyu187 Wanna-BeTA Tester Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2014
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    2,515
    Trophy Points:
    497
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MCU/Sony Enthusiast!
    Location:
    127.0.0.1
    Home Page:

    Wasn't directed at any one person and even then wasn't meant to be negative.
     
    SteveGW likes this.
  19. 211
    77
    32
    Major_Pothead92

    Major_Pothead92 Member

    Joined:
    Aug 7, 2018
    Messages:
    211
    Likes Received:
    77
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    Thought I'd add to anyone who's interested. I'm still on HEN 2.0.0 (3001A) with just multiman installed, have had Irisman installed but removed it. I haven't had any problems whatsoever for the purposes I'm using the exploit for (backups.) HEN enable's basically every time, so long as it's the first thing I do after powering on my system. Do the latest updates all have webman / webman mod installed by default or something? Read something about it being "integrated" in one of the updates. Wouldn't that be the reason so many people are having problems now lol?
     
    Last edited: Jun 18, 2019
    SteveGW and Algol like this.
  20. 32
    2
    7
    toybro

    toybro Forum Noob

    Joined:
    Jun 4, 2019
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    Gdansk/Poland
    The problem with hanging the console at 99% is the webman mod. I've already reset the console a dozen times and never freeze.
     
    SteveGW likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page