PS3 Issue with Param SFO Editor (From PS3Tools)

Discussion in 'Help & Support' started by PattrickH, Jul 14, 2019.

  1. 167
    64
    82
    PattrickH

    PattrickH Member

    Joined:
    Feb 22, 2018
    Messages:
    167
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    82
    Gender:
    Male
    Location:
    Bullworth Academy
    i've never had issues when using this awesome tool, but in a fresh windows 10 x64 install, this appears and never opens
    [​IMG]


    Please help : (
     
  2. 3,284
    5,403
    522
    aldostools

    aldostools Developer Developer

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    3,284
    Likes Received:
    5,403
    Trophy Points:
    522
    Check if there is an ICON0.PNG or ICON2.PNG or PIC1.PNG in the folder of the PARAM.SFO that is corrupted or not a PNG file.
     
  3. 167
    64
    82
    PattrickH

    PattrickH Member

    Joined:
    Feb 22, 2018
    Messages:
    167
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    82
    Gender:
    Male
    Location:
    Bullworth Academy
    Finally i managed to get the solution

    In Enviroment Variables from Windows there was a syntax error from the Temp Folder Directory, now it's working :D
     
    atreyu187 and aldostools like this.
  4. 5,910
    2,940
    497
    atreyu187

    atreyu187 Old Hunter Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2014
    Messages:
    5,910
    Likes Received:
    2,940
    Trophy Points:
    497
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Scholar of Byrgenwerth
    Location:
    Cainhurst Castle
    Home Page:

    Setting up my PC and just got ps3tools installed. I will check back to this. Just install VB .dll files so hopefully it goes easy from here on out.
     

Share This Page