Latest Rebug rex 4.84.2 : How to bring back webman ?

Discussion in 'webMAN MOD' started by depaul, Feb 15, 2020.

  1. 16
    1
    32
    depaul

    depaul Member

    Joined:
    Jun 10, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    Hi everyone. It's been years since I've last updated my (fully hackable) PS3 and it was running fine.

    Now I've updated it with the latest Rebug CFW, but I can't seem to find a way to install webman plugin?

    -I've downloaded and installed the Pkg (https://github.com/aldostools/webMAN-MOD/releases/tag/1.47.26),
    -I've turned on the Cobra mode, the CFW mode and Rebug mode...

    But I don't find webman :( any help please?
     
  2. 1,869
    1,190
    297
    Louay

    Louay Senior Member

    Joined:
    Jan 23, 2017
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    1,190
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    College Student,GAMING,REPAIRING,XMB Modder
    Location:
    Tunisia
    Home Page:
    Open multiman then file explorer and see if there is boot_plugins.txt in root /dev_hdd0/ if not then download this boot_plugins.txt and copy it in root of dev_hdd0
     

    Attached Files:

    depaul likes this.
  3. 8,441
    9,536
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    8,441
    Likes Received:
    9,536
    Trophy Points:
    797
    You have to install the pkg, AND then RUN the installer application once, after that the plugin is installed and should be running.
     
    depaul likes this.
  4. 16
    1
    32
    depaul

    depaul Member

    Joined:
    Jun 10, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
  5. 8,441
    9,536
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    8,441
    Likes Received:
    9,536
    Trophy Points:
    797
    Great, The installer is not required for wMM to work, So you can remove that app if you want, or you can leave it there in case you need to reinstall wMM in future.
     
    depaul likes this.

Share This Page