Multiman not showing custom cover

Discussion in 'Help & Support' started by Ikke, Mar 29, 2020.

  1. 57
    0
    35
    Ikke

    Ikke Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    35
    Gender:
    Male
    Hi guys.

    I'm having some difficulties.
    There is a game where the Covert art is missing. So I searched for it on the web, resized to 200x200( some guy on YouTube said that that's the proper image size) but still not showing up on multiman.
     
  2. 57
    0
    35
    Ikke

    Ikke Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    35
    Gender:
    Male
    I know found out that it has to be 260x300. But still not showing up
     
  3. 1,691
    1,147
    297
    Coldheart2236

    Coldheart2236 Moderator

    Joined:
    Oct 13, 2018
    Messages:
    1,691
    Likes Received:
    1,147
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    I use webMAN MOD to play my backups (so I don't have to launch homebrew each time), and have cover art working correctly. Make sure the cover art is PNG or JPG format and most importantly, has the same file name as the corresponding game, for example:
    Cool Boarders 2.bin
    Cool Boarders 2.png

    Edit: See this graphic for correct cover sizes
    https://i.imgur.com/SQ0heBr.png
     
  4. 57
    0
    35
    Ikke

    Ikke Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    35
    Gender:
    Male
    I did all these. Still no luck
     
  5. 57
    0
    35
    Ikke

    Ikke Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    35
    Gender:
    Male
    I even downloaded the multiman cover pack in the hope the cover would show up
     
  6. 57
    0
    35
    Ikke

    Ikke Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    35
    Gender:
    Male
    I named the cover the same as the game folder. (BLUSXXXX).
    That's how it should be,right?
     

Share This Page