Dismiss Notice

BEWARE of IMPOSTERS, posing as the PS3Xploit Members/Team:


  -PS3Xploit does NOT have a discord channel, some imposter are using one
 

  -If the info can't be found on ps3xploit.com or psx-place.com its fake
 

  -ZuKuTo / OFWModz is one of the fake names of these imposter's are using to represent the PS3xploit team.

 

 

Null user, latest PSN Patch

Discussion in 'Ps3Xploit [Official Forum]' started by Suzard, May 7, 2019.

  1. 4
    0
    5
    Suzard

    Suzard Forum Noob

    Joined:
    May 7, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    For some reason, PSN Patch thinks my user is null instead of online even thoughh I created and activated the account very recently. What could be wrong?
    I am connected to the Internet.
     
  2. 80
    31
    42
    mizio90

    mizio90 Member

    Joined:
    Mar 19, 2015
    Messages:
    80
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    42
    I activated a pkg via a license with rap using psnpatch and yes, it will ask for a valid account and it has been connected at least once with that console to psn, but it also requires that the ps3 system is set as active (primary) ..! You did it?
     
    Suzard likes this.
  3. 4
    0
    5
    Suzard

    Suzard Forum Noob

    Joined:
    May 7, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Yes, I created a user, and I went to account settings to activate the PS3, but still I get User 2 ((null)). It's very strange
     
  4. 80
    31
    42
    mizio90

    mizio90 Member

    Joined:
    Mar 19, 2015
    Messages:
    80
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    42
    [​IMG]
    I don't know, it's working for me ...
    1. Turn on ps3
    2. I access the psn with my account and go into account management to activate the ps3 system
    3. reboot the console and this time active hen
    4. I go to psnpatch, I press the key :but l1: the .rap license is active ...
     
  5. 4
    0
    5
    Suzard

    Suzard Forum Noob

    Joined:
    May 7, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Interesting, so I ended up just reinstalling the pkg and it worked lol. Thanks!
     
  6. 1
    0
    0
    Deepee25

    Deepee25

    Joined:
    Yesterday
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Excuse me how did u fix it because I’m having the same problem i made new accounts both of them activated. But it still says null i tried activating and deactivating and all of that
     
  7. 4
    0
    5
    Suzard

    Suzard Forum Noob

    Joined:
    May 7, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    If it is just a new account, it may take some time for it to register. I tried again after a week and it worked. Also, make sure that your Rebug toolbox is in COBRA mode.
     

Share This Page