PS3 Tools Collection - by Aldostools (Includes Over 50+ Tools/Utility for your CFW Enabled PS3)

Discussion in 'CFW Tools' started by STLcardsWS, Oct 27, 2014.

  1. 42
    16
    37
    PSX_Koto

    PSX_Koto Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    42
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    37
    When trying to create a PKG with a large amount of directories and files, it will spill out this error message:

    [​IMG]

    I tried adding --nofindlimit to the scetool_parameters.txt in tools\scetool\, but it doesn't seem to do anything.

    Can someone help? Using 2.7.38 / PS3 ContentID 2.6.5

    PS. Glad to see Aldo returning to the scene.
     
  2. 3,498
    5,811
    522
    aldostools

    aldostools Developer Developer

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    3,498
    Likes Received:
    5,811
    Trophy Points:
    522
    Try executing the command from DOS prompt (cmd.exe):
    Code:
    psn_package_npdrm.exe -n --nofindlimit package.conf "path to pkg"
    You can find the log of the command executed by PKG_ContentID in %userprofile%\ps3tools\ps3tools\tools\commands.log
     
  3. 42
    16
    37
    PSX_Koto

    PSX_Koto Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    42
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    37
    Thanks, this works! You rock.
     
    Last edited: Sep 23, 2015
  4. 344
    35
    57
    Orion

    Orion Gamesonic Developer

    Joined:
    Oct 11, 2014
    Messages:
    344
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    57
    Location:
    /dev_hdd0/game/GMANAGER9
    Aldo do you know why make_pkg menu not work on win10?
     
  5. 3,498
    5,811
    522
    aldostools

    aldostools Developer Developer

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    3,498
    Likes Received:
    5,811
    Trophy Points:
    522
    It works for me... try reinstalling the tool as Administrator.
     
  6. 42
    16
    37
    PSX_Koto

    PSX_Koto Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    42
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    37
    Aldo, could you also tell me how I do go about turning this huge PKG/folder into one of those splitted PKG files with 4GiB? Right now it only creates a part1 with 140 MB in size.
     
  7. 3,980
    1,987
    297
    bitsbubba

    bitsbubba Super Moderator / Developer Super Moderator Developer

    Joined:
    Sep 27, 2014
    Messages:
    3,980
    Likes Received:
    1,987
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Homicidal Super Moderator
    Location:
    Camp Crystal Lake, USA
    Home Page:
    are you using [MENTION=89]aldostools[/MENTION] PS3 File Splitter?
     
  8. 42
    16
    37
    PSX_Koto

    PSX_Koto Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    42
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    37
    But that tool doesn't create installable PKG files, or does it? I want to create 'complete' PKG files that I can install one after another without merging them first. One of the context menu entries added by ps3tools already does this with PKG_ContentID.exe, but I'm not sure how to call that function via command line. And that's what I have to do if I want to split PKGs exceeding the file limits.
     
  9. 189
    68
    57
    doctorwho05

    doctorwho05 Member

    Joined:
    Oct 15, 2014
    Messages:
    189
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    57
    Occupation:
    TIMELORD
    Location:
    EARTH
    Links are dead, Please repost new links
     
  10. 7,868
    6,071
    872
    kozarovv

    kozarovv Developer

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    7,868
    Likes Received:
    6,071
    Trophy Points:
    872
    Home Page:
  11. 3,980
    1,987
    297
    bitsbubba

    bitsbubba Super Moderator / Developer Super Moderator Developer

    Joined:
    Sep 27, 2014
    Messages:
    3,980
    Likes Received:
    1,987
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Homicidal Super Moderator
    Location:
    Camp Crystal Lake, USA
    Home Page:
    Has anybody ever asked if this works in Linux (Wine) and if not does anybody know where to get a complete set of tools for the PS3 (w/ GUI) that run on Linux?
     
    Last edited: Nov 25, 2015
  12. 375
    77
    57
    TheDemon

    TheDemon Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    375
    Likes Received:
    77
    Trophy Points:
    57
    Gender:
    Male
    Location:
    Portugal
    IM having a problem with make pkg option on windows explorer, it gives me a error, can someone help?

    here is the log:

     
  13. 3,498
    5,811
    522
    aldostools

    aldostools Developer Developer

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    3,498
    Likes Received:
    5,811
    Trophy Points:
    522
    1. Try running the application PKG_ContentID.exe as Administrator
    2. If the error persists, try disabling the DEP (Data Execution Prevention) for that program.
    To do it go to Control Panel\All Control Panel Items\System, select Advanced system settings. On the "System Properties" dialog, select Advanced tab and press Settings... button for Performance.
    On Performance dialog, go to Data Execution Prevention tab, select Turn on DEP for all programs and services except those I select, press Add, select PKG_ContentID.exe, press OK and close all the windows.
     
  14. 375
    77
    57
    TheDemon

    TheDemon Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    375
    Likes Received:
    77
    Trophy Points:
    57
    Gender:
    Male
    Location:
    Portugal
    Thanks a lot aldos, it worked with the DEP option
     
  15. 12
    0
    30
    Be4stElectrjc

    Be4stElectrjc Member

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    Gender:
    Male
    Location:
    Italy
    I have launched removing the hyphens with Notepad "remove_registry _assocations" you provided in registry patches folder, but still don't see context menu options and file associations. Sadly installation didn't add these things, i am on Windows 10.

    [MENTION=89]aldostools[/MENTION]
     
    Last edited: Feb 8, 2016
  16. 3,498
    5,811
    522
    aldostools

    aldostools Developer Developer

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    3,498
    Likes Received:
    5,811
    Trophy Points:
    522
  17. 12
    0
    30
    Be4stElectrjc

    Be4stElectrjc Member

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    Gender:
    Male
    Location:
    Italy
    Last edited: Feb 8, 2016
  18. 56
    0
    0
    dragoss91

    dragoss91

    Joined:
    Apr 21, 2015
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Aldos you're a big pillar for CFW scene , keep up the good work . ;)
     
  19. 7,868
    6,071
    872
    kozarovv

    kozarovv Developer

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    7,868
    Likes Received:
    6,071
    Trophy Points:
    872
    Home Page:
    And you disabled DEP and it's still don't work? And also other options from that post do nothing?
     
  20. 12
    0
    30
    Be4stElectrjc

    Be4stElectrjc Member

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    30
    Gender:
    Male
    Location:
    Italy
    I can't, it says impossibile to disable DEP for this program. I have tried all the other options from the other topic.
     

Share This Page