PS3 REBUG_TOOLBOX_FULL_02.02.13 02.02.13

A simple update of Rebug's latest Toolbox mod by joonie to update to Cobra 7.52 with [email protected] files

  1. 5,598
    2,686
    497
    atreyu187

    atreyu187 Retired Old Hunter Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2014
    Messages:
    5,598
    Likes Received:
    2,686
    Trophy Points:
    497
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Scholar of Byrgenwerth
    Location:
    Cainhurst Castle
    Home Page:
  2. 517
    133
    72
    barelynotlegal

    barelynotlegal Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    517
    Likes Received:
    133
    Trophy Points:
    72
    Just curiois, has rebug released a cfw yet that is free of webman? Does this completely disable webman? Been trying to us the Sman but webman keeps popping up and have tried all advice. Constantly corrupting database. Thanx in advance.
     
  3. 7,500
    5,557
    872
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    7,500
    Likes Received:
    5,557
    Trophy Points:
    872
    Home Page:
    Disabling webman mod in toolbox is renaming sprx. There is no chance that it will stay active.
     
  4. 5,598
    2,686
    497
    atreyu187

    atreyu187 Retired Old Hunter Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2014
    Messages:
    5,598
    Likes Received:
    2,686
    Trophy Points:
    497
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Scholar of Byrgenwerth
    Location:
    Cainhurst Castle
    Home Page:
    I posted this a few days ago, anyone know why it just showed up last night?
     
  5. 7,500
    5,557
    872
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    7,500
    Likes Received:
    5,557
    Trophy Points:
    872
    Home Page:
    Because I accepted it last (day) night. Probably some permissions problem with dev badge. Ask @STLcardsWS @Tranced or @Grimm to fix it.
     
    atreyu187 likes this.
  6. 5,598
    2,686
    497
    atreyu187

    atreyu187 Retired Old Hunter Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2014
    Messages:
    5,598
    Likes Received:
    2,686
    Trophy Points:
    497
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Scholar of Byrgenwerth
    Location:
    Cainhurst Castle
    Home Page:

    Weird it seems to only be PS3 resources as Vita has been working no issues.
     
  7. 517
    133
    72
    barelynotlegal

    barelynotlegal Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    517
    Likes Received:
    133
    Trophy Points:
    72
    Is that a new thing? Previous wouldnt work. I would disable andbupon renoot i would get the webman notification (this is when sman came out and was trying to try it. ) got tire of corrupt database so quit trying. From what i read it was a issue with rebug users and built in webman mod(?)
     
  8. 6,372
    7,296
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    6,372
    Likes Received:
    7,296
    Trophy Points:
    797
    Occupation:
    Part-Time XMB Modder
    Location:
    Ireland
    No it has always been like that as far as I know. It sounds like you might have been running webMAN in boot_plugins.txt which is not required and will only cause problems if you are on Rebug. Anyway renaming the sprx manually, or deleting it, or using the toolbox to rename it will all do the same thing (using toolbox is best), and double check you have not got webMAN in your boot_plugins.txt.
     
    kozarovv likes this.
  9. 517
    133
    72
    barelynotlegal

    barelynotlegal Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    517
    Likes Received:
    133
    Trophy Points:
    72
    did my post get deleted? anyways,
    i have check the .txt numerous times and was never there. well when i get a chance i will update toolbox and try again.
     
  10. 7,500
    5,557
    872
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    7,500
    Likes Received:
    5,557
    Trophy Points:
    872
    Home Page:
    Hmm, I don't see any deleted post here. But maybe @STLcardsWS can look at it later, maybe is something at our end.
     
  11. 8,723
    8,499
    1,047
    STLcardsWS

    STLcardsWS Administrator

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Messages:
    8,723
    Likes Received:
    8,499
    Trophy Points:
    1,047
    i see nothing
     
  12. 517
    133
    72
    barelynotlegal

    barelynotlegal Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    517
    Likes Received:
    133
    Trophy Points:
    72
    Probably my phones end.
     
    STLcardsWS likes this.
  13. 6,372
    7,296
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    6,372
    Likes Received:
    7,296
    Trophy Points:
    797
    Occupation:
    Part-Time XMB Modder
    Location:
    Ireland
    Long shot, but Its possible that somehow you have ended up with 2 files in dev_flash/vsh/modules/ , both a disabled one and a enabled one, check for webftp_server.sprx and webftp_server.sprx.bak , if they both exist that will mess up the toggle in the toolbox.
     
  14. 7,500
    5,557
    872
    kozarovv

    kozarovv Super Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    7,500
    Likes Received:
    5,557
    Trophy Points:
    872
    Home Page:
    Ahh Ok, I just though is good to check our end in case like this. :)
     
    barelynotlegal and STLcardsWS like this.
  15. 7,843
    6,517
    647
    bguerville

    bguerville Moderator

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    7,843
    Likes Received:
    6,517
    Trophy Points:
    647
    Location:
    Earth
    It has always been this way & it has always worked fine. Your problem may have been due to using the boot_plugins.txt instead of Rebug to load wMM which is fine but cannot be disabled with the Rebug Toolbox.
    Personally I would prefer webman to be removed from Rebug CFW & Toolbox but if webman still gets included into the next Rebug releases, maybe we could consider some changes to the Toolbox algorithm to take care of boot_plugins.txt as well..

    Here is the Toolbox code which I commented briefly, it's quite straightforward, the webMAN plugin gets renamed as follows:
    Code:
    if((webman_mode==0) && exist((char*)"/dev_rebug/vsh/module/webftp_server.sprx")) // true if the webman option is disabled in the Toolbox 
    		{
    			rename ("/dev_rebug/vsh/module/webftp_server.sprx","/dev_rebug/vsh/module/webftp_server.sprx.bak" );// renames the webftp_server.sprx file to disable the plugin 
    			cellFsUnlink("/dev_hdd0/xmlhost/game_plugin/fb.xml");  //deletes the fb.xml file 
    .......... //removed some code for clarity's sake.. 
    		}
    		else if((webman_mode==1) && exist((char*)"/dev_rebug/vsh/module/webftp_server.sprx.bak"))   // true if the webman option is enabled in the Toolbox 
    		{
    			rename ("/dev_rebug/vsh/module/webftp_server.sprx.bak","/dev_rebug/vsh/module/webftp_server.sprx" ); //renames the .bak file to sprx to enable the plugin
    				mkdir((char*)"/dev_hdd0/tmp/wm_lang", S_IRWXO | S_IRWXU | S_IRWXG | S_IFDIR);  //creates the language directory
    				file_copy((char*)ORG_DIR "/LANG_EN.TXT", (char*)LANG_DIR "/LANG_EN.TXT", 0);  //copies the webMAN language files 
    				file_copy((char*)ORG_DIR "/LANG_AR.TXT", (char*)LANG_DIR "/LANG_AR.TXT", 0);
    .......... //removed the rest of the language files for clarity... 
    }
    And sMan & wMM cannot coexist, which is kind of normal if only (but not only!) because they are both web servers running on port 80...
    If you disable one correctly before enabling the other, you should be able to switch between sMan & wMM without db corruption.
     
    Last edited: May 21, 2017
  16. 517
    133
    72
    barelynotlegal

    barelynotlegal Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    517
    Likes Received:
    133
    Trophy Points:
    72
    tisk tisk... MEGA? lol just kidding, usually its always rebug then link. anyways giving it a whirl. checked the boot.txt and checked modules. looks good.
    thanX guys
     

Share This Page