PS3HEN [TUT] Using RTM Tools on HEN

Discussion in 'Tutorials & Guides' started by hexLucifer, May 2, 2019.

  1. 105
    7
    52
    Light_Warrior

    Light_Warrior Member

    Joined:
    Mar 16, 2018
    Messages:
    105
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    52
    Gender:
    Male
    Location:
    Over there
    I noticed a weird thing... the replaced dll it changes alone, sometimes when i go check,the rtm folder ,it has returned to the original ccapi.dll from the rtm tool and it's not the fake one, this change occurs all by itself.. alone.
    So.. from day to day i need to keep replacing and putting the fake ccapi on the folders.

    Anyway, i think i solved my problem.
     
  2. 49
    26
    12
    hexLucifer

    hexLucifer Forum Noob

    Joined:
    Apr 28, 2019
    Messages:
    49
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    That's.. Weird.


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  3. 43
    10
    57
    moua3d

    moua3d Member

    Joined:
    Apr 13, 2018
    Messages:
    43
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    57
    Gender:
    Male
    Guys we want RTM TOOL FIFA 19
     
  4. 39
    21
    32
    Frozen

    Frozen Member

    Joined:
    Jan 16, 2015
    Messages:
    39
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    32
    Then make one...? Honestly not that hard once you have the correct offsets
     
    hexLucifer likes this.
  5. 33
    3
    7
    PhoenixARC

    PhoenixARC Forum Noob

    Joined:
    Jan 25, 2019
    Messages:
    33
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    USA
    Home Page:
    yo when i install the full webman, the system freezes up, no drives in any ports, and on lite when i do it, it doesn't do anything, PS3MAPI doesn't start...
     
  6. 33
    3
    7
    PhoenixARC

    PhoenixARC Forum Noob

    Joined:
    Jan 25, 2019
    Messages:
    33
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    USA
    Home Page:
    installing the full version of webman causes my system to crash, and when i use the lite version the system outright wont start ps3mapi...any help?
     

Share This Page