webMAN .21 is cursed (NEVERMIND ITS FIXED)

Discussion in 'General PS3 Discussion' started by HellCoreMoDz, Jun 1, 2019.

  1. 359
    41
    82
    HellCoreMoDz

    HellCoreMoDz Member

    Joined:
    Apr 18, 2018
    Messages:
    359
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    82
    Occupation:
    Sleep
    idk why this happen to me

    1. after install webMAN .21 why my webMAN takes 7-8 second to load (on .20 version its just take 2 - 3 sec)
    2. when i press PS3 webMAN [setup] i got infinite loading then my ps3 freeze

    can any dev fix this ?
     
  2. 1,175
    334
    172
    umart666

    umart666 Senior Member

    Joined:
    Nov 21, 2017
    Messages:
    1,175
    Likes Received:
    334
    Trophy Points:
    172
    Gender:
    Male
    you can try to simply install it again,it would overwrite existing install with fresh one.
     
  3. 359
    41
    82
    HellCoreMoDz

    HellCoreMoDz Member

    Joined:
    Apr 18, 2018
    Messages:
    359
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    82
    Occupation:
    Sleep
    ok ill try
     
  4. 161
    142
    97
    mr_ota

    mr_ota Member

    Joined:
    Aug 21, 2017
    Messages:
    161
    Likes Received:
    142
    Trophy Points:
    97
    Location:
    A Coruña, Galicia
    I report my bugs. Bin cue Psone error mount ntfs.
     
  5. 359
    41
    82
    HellCoreMoDz

    HellCoreMoDz Member

    Joined:
    Apr 18, 2018
    Messages:
    359
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    82
    Occupation:
    Sleep
    what ?
     
  6. 1,175
    334
    172
    umart666

    umart666 Senior Member

    Joined:
    Nov 21, 2017
    Messages:
    1,175
    Likes Received:
    334
    Trophy Points:
    172
    Gender:
    Male
    in my personal experience all problems stem from installing it over previous installation.if removed first then cleanly installing new version it goes without issues.there's problems also when updating cfw,but then you can simply overwrite it with fresh install.
     
  7. 359
    41
    82
    HellCoreMoDz

    HellCoreMoDz Member

    Joined:
    Apr 18, 2018
    Messages:
    359
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    82
    Occupation:
    Sleep
    im on HEN
     
  8. 161
    142
    97
    mr_ota

    mr_ota Member

    Joined:
    Aug 21, 2017
    Messages:
    161
    Likes Received:
    142
    Trophy Points:
    97
    Location:
    A Coruña, Galicia
    I say that the fault I get with a clean installation is that, the isos / bin / cue in psx on disk ntfs through managunz if it works, but webman mod gives me error.
     
  9. 407
    49
    82
    Md Hesam

    Md Hesam Member

    Joined:
    Apr 30, 2018
    Messages:
    407
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    82
    Gender:
    Male
    Location:
    Chittagong,Bangladesh
    Home Page:
    use latest version of WebMan Mod 1.47.21 Full Edition for HEN https://github.com/aldostools/webMAN-MOD/releases
    webman psx bin file greately work on dev_hdd:\PSXISO\
    don't use with external drive
    first game file copy to ps3's hdd via using multiman
     
    Last edited: Jun 1, 2019
    mr_ota likes this.

Share This Page