Dismiss Notice

BEWARE of IMPOSTERS, posing as the PS3Xploit Members/Team:


  -PS3Xploit does NOT have a discord channel, some imposter are using one
 

  -If the info can't be found on ps3xploit.com or psx-place.com its fake
 

  -ZuKuTo / OFWModz is one of the fake names of these imposter's are using to represent the PS3xploit team.

 

 

Webman Mod on HEN Plugins Problem

Discussion in 'PS3HEN (nonCFW PS3 Models)' started by William170196, May 24, 2020.

  1. 19
    2
    7
    William170196

    William170196 Forum Noob

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Hello, can somebody explain to me what happens with my SuperSlim CECH-4000

    So, yesterday , suddenly my Webman mod stop working, tried reinstalling HEN, and deleting all boot_plugins.txt in HDD, but no luck. The problem still persist, after enabling HEN, nothing happens, webman mod menu not load, only my HEN Toolbox does

    And shortly, i found the culprit, my webftp_server.sprx was missing from the plugins folder. Im so confused....

    Now, where i must redownload all the webman basic sprx plugins again, or maybe someone had the default source plugins ? bcz i found only webftp no cobra only in my plugins folder
     
  2. 1,306
    514
    197
    Coro

    Coro Moderator

    Joined:
    May 2, 2019
    Messages:
    1,306
    Likes Received:
    514
    Trophy Points:
    197
    Gender:
    Male
    Location:
    The Wasteland (or what's left of it)
    reinstall webman. do not delete the webftp_server.sprx line in the boot_pluggins.txt file or webman wont start (reinstall webman should fix the file)
     
  3. 19
    2
    7
    William170196

    William170196 Forum Noob

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    yes i have, tried reinstalled webman a few times, hold L1 and press X to get Full version, but nope , maybe there are some other problems, not the webman it self ...
     
  4. 1,306
    514
    197
    Coro

    Coro Moderator

    Joined:
    May 2, 2019
    Messages:
    1,306
    Likes Received:
    514
    Trophy Points:
    197
    Gender:
    Male
    Location:
    The Wasteland (or what's left of it)
    install the webman pkg again. then run the webman icon while holding L1 again.

    i dont know how webman could have gotten deleted. but if he did then maybe his backup did too (when you use icon with L1, the backup is copied to the plugin folder). reinstalling the pkg will replace the backup if it is missing.
     
  5. 19
    2
    7
    William170196

    William170196 Forum Noob

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    yes, i've done that many times by replacing the pkg with the newest one, 1.47.27 from aldostools github
     
  6. 1,306
    514
    197
    Coro

    Coro Moderator

    Joined:
    May 2, 2019
    Messages:
    1,306
    Likes Received:
    514
    Trophy Points:
    197
    Gender:
    Male
    Location:
    The Wasteland (or what's left of it)
    copy the sprx file to plugins folder. make sure it is listed in boot_plugins.txt. restart.

    if you need the sprx it is here.
     
  7. 19
    2
    7
    William170196

    William170196 Forum Noob

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Still no luck, maybe there are something with my HEN Enabler, bcz the sprx plugins just like not called by the system after enable hen
     
  8. 1,306
    514
    197
    Coro

    Coro Moderator

    Joined:
    May 2, 2019
    Messages:
    1,306
    Likes Received:
    514
    Trophy Points:
    197
    Gender:
    Male
    Location:
    The Wasteland (or what's left of it)
    i would recommend reinstall hfw then hen then webman...but i dont know that it will help
     
    Last edited: May 25, 2020
  9. 19
    2
    7
    William170196

    William170196 Forum Noob

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Nah, this is gets annoying and interesting, bcz the 4.86.1 hfw PUP files on my Fat32 USB Stick not detected in my PS3 system, and when i do it from recovery mode, it throws an error code, something like 8002C29C

    I place the pup in ps3/update folder as it is
     
  10. 19
    2
    7
    William170196

    William170196 Forum Noob

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    looks like there are something, homebrew apps or else, that make either the dev_flash or my Hdd system files got screwed an messed up, but i dont know where, bcz this is my first problem with webman mod
     

Share This Page