Dismiss Notice

BEWARE of IMPOSTERS, posing as the PS3Xploit Members/Team:


  -PS3Xploit does NOT have a discord channel, some imposter are using one
 

  -If the info can't be found on ps3xploit.com or psx-place.com its fake
 

  -ZuKuTo / OFWModz is one of the fake names of these imposter's are using to represent the PS3xploit team.

 

 

PS3HEN PS3 BRICK??? (SUPER-SLIM)

Discussion in 'Ps3Xploit [Official Forum]' started by zR-TRiLON, Jun 9, 2019.

  1. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    I tried something, I when to a tutorial on youtube to see the recovery display and I went on blind with my controller connected to ps3 to rebuild database. Let's see if it does something. Also, it showed up the corner a 576p and then stopped showing it :*(
     
  2. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    I watched the recovery screen from the internet and tried to rebuild the database "blindfolded". I don't see any response by the PS3 at the screen, not a little change. It showed for 1 second when I opened it at recovery a 576p up right and then dead again.. Should I close ps3 and retry to boot it up on recovery??
     
  3. 516
    770
    172
    ShaolinAssassin

    ShaolinAssassin Developer

    Joined:
    Dec 31, 2016
    Messages:
    516
    Likes Received:
    770
    Trophy Points:
    172
    Gender:
    Male
  4. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    If I press once shut down it does a beep, should I hold it?
     
  5. 4,454
    4,003
    372
    sandungas

    sandungas Moderator Developer

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    4,454
    Likes Received:
    4,003
    Trophy Points:
    372
    Location:
    Babylon 20xxE series
    Also, try to boot the PS3 without hdd
     
  6. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    How should I do that xd? Remove it manually?
     
  7. 516
    770
    172
    ShaolinAssassin

    ShaolinAssassin Developer

    Joined:
    Dec 31, 2016
    Messages:
    516
    Likes Received:
    770
    Trophy Points:
    172
    Gender:
    Male
    Yeah. Press it until it shuts down.
     
  8. 86
    47
    17
    remlei

    remlei Member

    Joined:
    Mar 6, 2019
    Messages:
    86
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    17
    this happens to my super slim too, though its not releated to any hacks/exploits, its just a dead drive, remove the drive and ps3 should boot normally, you can still use it but with only 12gb storage.
     
  9. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    So, I should buy a new drive ?? and replace the old one? Will this work?
     
  10. 4,454
    4,003
    372
    sandungas

    sandungas Moderator Developer

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    4,454
    Likes Received:
    4,003
    Trophy Points:
    372
    Location:
    Babylon 20xxE series
    Yes
     
  11. 1,822
    823
    197
    Cypher_CG89

    Cypher_CG89 Senior Member

    Joined:
    Jul 30, 2018
    Messages:
    1,822
    Likes Received:
    823
    Trophy Points:
    197
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Lead Graphic Artist/Dev, VENOM ELITE GAMING
    Location:
    North East, England, UK
    You clearly didn't read what we wrote about WebMAN MOD and why your PS3 sounds like its about to take off.

    Your temps have exceeded the 68*C set by webMAN so it WILL spin the fan up quickly to cool it> This would indicate that you have issues with your temps and should open up the PS3 clean out all the dust from everywhere and replace the thermal paste. Once you have your other issues sorted out.
     
  12. 230
    25
    82
    Md Hesam

    Md Hesam Member

    Joined:
    Apr 30, 2018
    Messages:
    230
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    82
    Gender:
    Male
    Location:
    Chittagong,Bangladesh
    Home Page:
    I think problem like me
    problem with webman's configuration
    you have to delete tmp folder from your ps3's hdd
    here is a thread https://www.psx-place.com/threads/webman-fan-controll-at-95-speed-freezes-my-superslim.24399/
     
  13. 2
    0
    5
    Spindermoon

    Spindermoon Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
  14. 2
    0
    5
    Spindermoon

    Spindermoon Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    No luck removing the HDD, still black screen but reply with 576p
     
  15. 3,063
    2,967
    372
    Joonie

    Joonie Developer

    Joined:
    Oct 15, 2014
    Messages:
    3,063
    Likes Received:
    2,967
    Trophy Points:
    372
    Location:
    Southwest US
    This is the perfect example why I've told aldo to disable webMAN Fan setting start up by default since 99% of users don't even know how to mess with webMAN Setup to adjust fan setting or disable. I used to include webMAN in REBUG CFW with a custom version that doesn't enable FAN controller by default and removed it later on since I could not keep up with frequent updates.
     
    PattrickH and Major_Pothead92 like this.
  16. 3,063
    2,967
    372
    Joonie

    Joonie Developer

    Joined:
    Oct 15, 2014
    Messages:
    3,063
    Likes Received:
    2,967
    Trophy Points:
    372
    Location:
    Southwest US
    @ShaolinAssassin had the same problem that he couldn't see anything on screen due to resolution issue. It's probably your TV that doesn't support such resolution and you may wanna try composite cables or component cables.
     
    jcorrea likes this.
  17. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Guys, maybe i fixed the problem, I put my ps3 on a monitor which it supports synchronization and It shows just fine the recovery menu. Also, I put the original PSN firmware but It still doesn't show anything at the TV. Any advice please?
     
  18. 918
    265
    122
    umart666

    umart666 Member

    Joined:
    Nov 21, 2017
    Messages:
    918
    Likes Received:
    265
    Trophy Points:
    122
    Gender:
    Male
    obviously you need to test that tv with other hdmi device.maybe is just that hdmi port on the tv.
     
  19. 4,454
    4,003
    372
    sandungas

    sandungas Moderator Developer

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    4,454
    Likes Received:
    4,003
    Trophy Points:
    372
    Location:
    Babylon 20xxE series
    Reset he TV settings to default ?
    Or configure the PS3 as 1080p in the monitor... then turn off PS3 and connect it to the TV

    Or... try to connect the PS3 to a different HDMI port of the TV (maybe this forces the TV to re-scan it)
     
  20. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    ok, I will upload a video again in 5 minutes I can't fix the problem maybe you can understand what is happening here.
     

Share This Page