Dismiss Notice

BEWARE of IMPOSTERS, posing as the PS3Xploit Members/Team:


  -PS3Xploit does NOT have a discord channel, some imposter are using one
 

  -If the info can't be found on ps3xploit.com or psx-place.com its fake
 

  -ZuKuTo / OFWModz is one of the fake names of these imposter's are using to represent the PS3xploit team.

 

 

PS3HEN PS3 BRICK??? (SUPER-SLIM)

Discussion in 'Ps3Xploit [Official Forum]' started by zR-TRiLON, Jun 9, 2019.

  1. 918
    265
    122
    umart666

    umart666 Member

    Joined:
    Nov 21, 2017
    Messages:
    918
    Likes Received:
    265
    Trophy Points:
    122
    Gender:
    Male
    no one can understand until you test and exclude everything.obviously it's nothing on ps3 side as it's working as it should on that monitor,your tv and/or cable is the culprit.you need to test it both,and all ports on your tv.
     
  2. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    This is the problem:
    Also, I tried starting the PS3 with the TV already linked nothing changed.
     
  3. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    TV was working before this happend. Also, The HDMI works with the monitor so Its fine. PS3 has the problem not my TV :P
     
  4. 4,454
    4,003
    372
    sandungas

    sandungas Moderator Developer

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    4,454
    Likes Received:
    4,003
    Trophy Points:
    372
    Location:
    Babylon 20xxE series
    PS3 + monitor = works
    PS3 + TV = doesnt work

    So... it seems the problem is in the TV
    Which brand and model is your TV btw ?
     
  5. 918
    265
    122
    umart666

    umart666 Member

    Joined:
    Nov 21, 2017
    Messages:
    918
    Likes Received:
    265
    Trophy Points:
    122
    Gender:
    Male
    no,obviously tv has the problem if ps3 is working on the monitor.set 720p while connected to a monitor and then switch it to the TV as any TV that has digital input of any kind (that includes hdmi) is guaranteed to support 720p.also,be sure you select that particular hdmi input on tv's menu that you're connecting the ps3 to.
     
  6. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Dude I have already tried that xd.

    A sony Bravia KDL- 42W650A

    Can I speak with someone through discord or skype or idk something?
     
    Last edited by a moderator: Jun 11, 2019
  7. 918
    265
    122
    umart666

    umart666 Member

    Joined:
    Nov 21, 2017
    Messages:
    918
    Likes Received:
    265
    Trophy Points:
    122
    Gender:
    Male
    then somehow your HDMI ports on the TV got broken.you can try to reset your TV's settings.
     
  8. 27
    2
    7
    zR-TRiLON

    zR-TRiLON Forum Noob

    Joined:
    May 29, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    Dude, THE TV IS FINE. Oh then also, maybe my Living room TV is broken too because it doesn't work there even and ps4 works....
     

Share This Page