PS3 PS3 PRO MOD Release/Information Thread v5.1

Give Your XMB a Fresh New Look.

  1. 163
    88
    57
    Shaayn

    Shaayn Member

    Joined:
    Aug 13, 2019
    Messages:
    163
    Likes Received:
    88
    Trophy Points:
    57
    Gender:
    Male
    Location:
    Madrid
    :victorious::very drunk: Good news haha. When you install the pro mod, the debug settings change? Can you keep the original of rebug d-rex?
     
  2. 1,804
    1,581
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    I left the default one, because not many ppl knows that it can be swaped, the default of d-rex removes the BD settings category and the DLNA Server feature.

    But i can keep the default one
     
  3. 580
    76
    82
    Md Hesam

    Md Hesam Member

    Joined:
    Apr 30, 2018
    Messages:
    580
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    82
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Location:
    Chittagong,Bangladesh
    Home Page:
    How many days left releasing for PS3Pro Mod v5.0?
     
  4. 163
    88
    57
    Shaayn

    Shaayn Member

    Joined:
    Aug 13, 2019
    Messages:
    163
    Likes Received:
    88
    Trophy Points:
    57
    Gender:
    Male
    Location:
    Madrid
    Mmm try to mix those 2 and keep one Debug Settings w 10000 options haha.
     
  5. 1,804
    1,581
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    @DeViL303 there is a way that the xml download option checks the version ? because i'm thinking in a update entry but it needs to checks the current version and the lastest one
     
  6. 1,804
    1,581
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    @DeViL303 i remember the XMBM+ having a feature similar to this
     
  7. 1,804
    1,581
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    Last edited: Mar 23, 2020
  8. 12
    1
    32
    NomiRulz

    NomiRulz Member

    Joined:
    Nov 12, 2018
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    My goodness, will be a kill for the ps3 to handle this many mods

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk
     
  9. 163
    88
    57
    Shaayn

    Shaayn Member

    Joined:
    Aug 13, 2019
    Messages:
    163
    Likes Received:
    88
    Trophy Points:
    57
    Gender:
    Male
    Location:
    Madrid
    I changed xmb ingame but didn't work... I will use the ofw, hope I don't get any issues. But sure its an rco or maybe xml, or both? :/

    Please add option to have all the new features but ofw icons and sounds, that's me hahaha
     
  10. 1,804
    1,581
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    IT IS JUST THE RCO, THAT'S REALLY STRANGE

    you can have it =) just by choosing the ps3 sounds =) since the ofw icons are the default ones
     
    Shaayn likes this.
  11. 580
    76
    82
    Md Hesam

    Md Hesam Member

    Joined:
    Apr 30, 2018
    Messages:
    580
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    82
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Location:
    Chittagong,Bangladesh
    Home Page:
    @LuanTeles, Please make a video tutorial How to use this all mod for PS3 Pro Mod v5
    So,we can save PS3 from Softbrick & Hardbrick
     
  12. 163
    88
    57
    Shaayn

    Shaayn Member

    Joined:
    Aug 13, 2019
    Messages:
    163
    Likes Received:
    88
    Trophy Points:
    57
    Gender:
    Male
    Location:
    Madrid
    Im gonna change xmb ingame and another one, if that doesn't work I will drop a bunch of random ofw rco to see if works haha and if I brik console life goes on XD
     
  13. 1,804
    1,581
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    you can't really brick your console messing with rcos, if something goes wrong you can always install the firmware again via recovery
     
    Algol and Shaayn like this.
  14. 1,804
    1,581
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    I think i exaggerated a little


     
  15. 1,804
    1,581
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    @DeViL303 @sandungas do you guys know any site that i can upload a file that i can replace it keeping the same link?

    I'm adding an entry to open an image that shows the lastest version available

    I tried

    Mediafire: WebBrowser is too old please Update.
    Dropbox: Asks for Login
    Google Drive: It is Https so it only shows a blank screen.
     
  16. 8,602
    9,686
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    8,602
    Likes Received:
    9,686
    Trophy Points:
    797
    I only know one way to do it for free, Use Dropbox, make a free account. Then install the Dropbox pc application so the Dropbox folder on your pc syncs automatically. Then if you use windows explorer to overwrite the file it keeps the same link.
     
  17. 1,804
    1,581
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    But the problem is when the link opens in the ps3 browser, it goes to the login screen first intead of showing the image directly.

    I created an Update option with the following items:

    1. Download the latest version
    2. Show current version installed.
    3. Show latest version available.
    4. Uninstall

    In the option 2 it opens an image in the ps3's browser showing the current version on the hdd.

    and in the option 3 i need to place the image showing the latest version on the web and it need to be replaceable keeping the same link.

    so the user can see if it is the latest or not
     
    Last edited: Mar 30, 2020
  18. 468
    154
    72
    Zwei

    Zwei Member

    Joined:
    Mar 21, 2015
    Messages:
    468
    Likes Received:
    154
    Trophy Points:
    72
  19. 8,602
    9,686
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    8,602
    Likes Received:
    9,686
    Trophy Points:
    797
    You must be doing something wrong. Ive been using dropbox for years. Maybe they changed something really recently but I doubt it.

    Are you converting them to "dropboxusercontent" type links?
     
  20. 1,804
    1,581
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    Yeap

    https://www.dropbox.com/s/6ys0vjzyxye3mhs/Current Version.png?dl=0

    here is the link, it your are not logged in it will pop up the login dialog, it can be ignored but it is not the way i want.

    EDIT:

    https://www.dropbox.com/s/6ys0vjzyxye3mhs/Current Version.png

    Removing the ?dl=0

    did the trick =) thanks

    Only drawnback is that it doesn't show the zoom controls, the image is small

    EDIT 2:

    I asked for help in the dropbox community, hope there is a url command to open it 100%
     
    Last edited: Mar 30, 2020

Share This Page