webMAN MOD - Web Commands

Discussion in 'webMAN MOD' started by aldostools, Mar 8, 2015.

  1. 3,511
    5,839
    522
    aldostools

    aldostools Developer Developer

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    5,839
    Trophy Points:
    522
    Do you have autoplay enabled in /setup.ps3?
     
    jacobsson likes this.
  2. 273
    168
    97
    jacobsson

    jacobsson Member

    Joined:
    Aug 11, 2017
    Messages:
    273
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    97
    Gender:
    Male
    Yes sir, it's ticked. I even played around with the 'extra wait for USB but unfortunately I didn't help.
     
    Last edited: Mar 21, 2020
    aldostools likes this.
  3. 273
    168
    97
    jacobsson

    jacobsson Member

    Joined:
    Aug 11, 2017
    Messages:
    273
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    97
    Gender:
    Male
    @aldostools Would it be possible to add a new command like /launch.ps3/[path] (as in pkglaunch) that has the pattern I'm successfully using right now? Would be awesome for retro compatibly if timings change on the future. Anyway, thanks for all off your help!
     
  4. 3,511
    5,839
    522
    aldostools

    aldostools Developer Developer

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    5,839
    Trophy Points:
    522
    I don't think that it is necessary to add /launch.ps3 as an alias for /play.ps3
    It is better to fix it... although I in a quick tests it worked, but maybe I'm not doing the exact steps that you're doing and I don't have much free time to test on the console.

    If the combination of /wait.ps3 + /mount.ps3 + /play.ps3 works, then I suggest that use it until the issue is fixed.
     
    jacobsson likes this.
  5. 273
    168
    97
    jacobsson

    jacobsson Member

    Joined:
    Aug 11, 2017
    Messages:
    273
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    97
    Gender:
    Male
    I understand. No problem :encouragement:
     
  6. 179
    14
    27
    CFW1971

    CFW1971 Member

    Joined:
    Mar 17, 2020
    Messages:
    179
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    27
    Gender:
    Male
    Hi aldostools ,
    I try to understand why i cannot detect half of my 100 PSX/PS1 iso on my USB stick after installation of the latest release of webman mod on brewology ?
    once i re-install my old 1.47.09 , bam everything is detected again ! ???
    wich version i should pick BEFORE it start not detecting PSX iso on my usb ?
    please i really need a quick short answer my friend.
    thanks in advance and wish you a nice weekend!
     
  7. 1,824
    1,592
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    1,592
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    @aldostools

    I made a boot_init.txt

    with the following

    /remap.ps3/dev_blind/hen/module/game_ext_plugin.sprx&to=/dev_blind/vsh/module/game_ext_plugin.sprx
    /remap.ps3/dev_blind/hen/module/custom_render_plugin.sprx&to=/dev_blind/vsh/module/custom_render_plugin.sprx
    /remap.ps3/dev_blind/hen/explore/xmb/category_game.xml&to=/dev_blind/vsh/resource/xmb/category_game.xml
    /remap.ps3/dev_blind/vsh/resource/qgl/lines.qrc&to=/dev_blind/hen/xml/lines.qrc


    and it doesn't do nothing even after reloading the xmb,

    So i tried via web command and says sucessfull remaped blabla, but takes no effect.

    I tried the oppositive way, still no effect

    /remap.ps3/dev_blind/vsh/module/custom_render_plugin.sprx&to=dev_blind/hen/module/custom_render_plugin.sprx
    /remap.ps3/dev_blind/vsh/module/custom_render_plugin.sprx&to=/dev_blind/hen/module/custom_render_plugin.sprx
    /remap.ps3/dev_blind/vsh/resource/xmb/category_game.xml&to=/dev_blind/hen/xml/category_game.xml
    /remap.ps3/dev_blind/hen/xml/lines.qrc&to=/dev_blind/vsh/resource/qgl/lines.qrc
     
    Last edited: Apr 5, 2020
  8. 1,824
    1,592
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    1,592
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
  9. 8,606
    9,692
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    8,606
    Likes Received:
    9,692
    Trophy Points:
    797
    You will need to reload the xmb if you are remapping a link to a file that is already loaded. Try enter and exit remote play to see changes.
     
  10. 1,824
    1,592
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    1,592
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    @aldostools i also realized that

    /led.ps3mapi?color=0&mode=3 the red led blinking slow, don't stay via boot_init

    it works for like 3 seconds and back to normal

    /led.ps3mapi?color=0&mode=3
    wait 3
    /led.ps3mapi?color=1&mode=2


    I'm using this to make all three colors blinking, but after some seconds only the green one will keep blinking, via webcommand in the browser it works forever
     
  11. 1,824
    1,592
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    1,592
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:

    Just tried multiple times

    /remap.ps3/dev_blind/vsh/resource/qgl/lines.qrc&to=/dev_blind/hen/xml/lines.qrc

    and

    remap.ps3/dev_blind/hen/xml/lines.qrc&to=/dev_blind/vsh/resource/qgl/lines.qrc

    remote play/reload xmb app, nothing changes.

    Trying this on the latest hen
     
  12. 8,606
    9,692
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    8,606
    Likes Received:
    9,692
    Trophy Points:
    797
    I think you have the paths the wrong way around in that last example. It should be original path first. Try remap to a hdd path instead just for a test. I was using it recently to remap earth.qrc to dev_hdd0/tmp/earth.qrc and it worked perfectly.

    Note: I was using a Web browser command, not boot.ini.
     
  13. 1,824
    1,592
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    1,592
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    I tried both ways to make sure i make it right =P

    maybe dev_blind to dev_blind doesn't work, i will try hdd to fdev_blind
     
  14. 1,824
    1,592
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    1,592
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    Still nothing

    [​IMG]


    Maybe i'll uninstall the webman and install it again, i changed to Hen now, and it still says to update 4.86 i thought it was caused by my last cfw

    but seems like my webman is kinda broken
     
  15. 8,606
    9,692
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    8,606
    Likes Received:
    9,692
    Trophy Points:
    797
  16. 1,824
    1,592
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    1,592
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    Oh god i'm trying to figure it out since 5 am and now its 10:00 THANKS it worked

    Enabling now the gameboots sounds, extra particles on the xmb and a category_game with hen enabled instead of enable hen is working
     
    Last edited: Apr 5, 2020
    DeViL303 likes this.
  17. 8,606
    9,692
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    8,606
    Likes Received:
    9,692
    Trophy Points:
    797
    Cool. :)
     
  18. 1,824
    1,592
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    1,592
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    But only via web browser command, the boot_init.txt is working but the remap ones doesn't
     
  19. 1,824
    1,592
    297
    LuanTeles

    LuanTeles Senior Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    1,592
    Trophy Points:
    297
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Civil Engineer
    Location:
    São Paulo - Brazil
    Home Page:
    @DeViL303

    /remap.ps3/dev_flash/vsh/resource/explore/xmb/category_game.xml&to=/dev_flash/hen/xmb/category_game.xml
    wait 6
    popup PS3™ 4K Pro
    beep2
    wait 2
    /remap.ps3/dev_flash/vsh/module/custom_render_plugin.sprx&to=/dev_flash/hen/module/custom_render_plugin.sprx
    /remap.ps3/dev_flash/vsh/module/game_ext_plugin.sprx&to=/dev_flash/hen/module/game_ext_plugin.sprx

    The pop ups and beeps are working but remaps doesn't

    I make the category_game.xml first because is the timing when the browser exits and reloads the category
     
    Last edited: Apr 5, 2020
  20. 8,606
    9,692
    797
    DeViL303

    DeViL303 Developer PSX-Place Supporter

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    8,606
    Likes Received:
    9,692
    Trophy Points:
    797
    Even if you reload the XMB with remote play? Those files will all need a XMB reload to show changes. Except maybe the game_ext sprx.
     

Share This Page