PS2 [Open PS2 Loader] Game Bug Reports

Discussion in 'Open PS2 Loader (OPL)' started by jolek, Jul 28, 2018.

  1. 121
    49
    82
    Fanhais

    Fanhais Member

    Joined:
    Oct 8, 2018
    Messages:
    121
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    82
    Gender:
    Male
    is working now was bad iso lol
     
    TnA likes this.
  2. 9
    0
    5
    mistamontiel

    mistamontiel Forum Noob

    Joined:
    Apr 29, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Location:
    Miami, FL, CUBA
    Home Page:
    OPL r1392, I can't get DOA2 Dead Or Alive 2 to load fights! Hangs on 'Initializing' forever

    I read Mode 3, and to MDMA slowest but nothing the game does not budge

    SLUS 20071, SATA HDD, source from Redump
     
  3. 1,980
    1,556
    347
    jolek

    jolek Senior Member

    Joined:
    Dec 29, 2017
    Messages:
    1,980
    Likes Received:
    1,556
    Trophy Points:
    347
    Gender:
    Male
    Did you tried other compatibility combinations?
    Mode 3+6... 2+3+6... 1+2+3+6...

    What "SATA HDD" means?
    Original NA with SATA mod
    or 3rd party NA (e.g. Game Star) with SATA connector?

    What "source from Redump" means?
     
    mistamontiel likes this.
  4. 9
    0
    5
    mistamontiel

    mistamontiel Forum Noob

    Joined:
    Apr 29, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    Location:
    Miami, FL, CUBA
    Home Page:
    Mode 3+6 works THANKS! Sayonara ingame reset

    The official network adapter no use play offline only
     
  5. 135
    111
    97
    mrjaredbeta

    mrjaredbeta Member

    Joined:
    Nov 3, 2017
    Messages:
    135
    Likes Received:
    111
    Trophy Points:
    97
    Gender:
    Male
    Minna no Golf 3 randomly freezes after viewing the scorecard and going to next hole. I am playing on the latest revision through SATA HDD (Gamestar adapter), but this has been happening throughout the past year of revisions. I think it may have to do with pressing the continue button too quickly as it can happen in seemingly any hole. I have tried Mode 3 + 6 to no avail, as well as Mode 1.
     
  6. 1,980
    1,556
    347
    jolek

    jolek Senior Member

    Joined:
    Dec 29, 2017
    Messages:
    1,980
    Likes Received:
    1,556
    Trophy Points:
    347
    Gender:
    Male
    Can you give more info about this game?
    Latest version is not telling me anything.
    Eg:
    Code:
    Title = Minna no Golf 3 \ Everybody's Golf 3
    ID = SCPS_150.16, SCPS_720.02?
    Media = DVD
    OPL version = 0.9.3, 1436, 1440...
    Device = SATA HDD (Gamestar Network Adaptor)
    Mode(s) = 3+6, 1+3+6...
    VMC = Tried\not tried.
    IGR = Tried\not tried.
    Compatible = See notes.
    MD5 Checksum = a486db479a4d82009ea6d7fa1e28d88d
    Notes = Randomly freezes after viewing the scorecard and going to next hole.
     
    TnA likes this.
  7. 6
    6
    32
    PittStone

    PittStone Member

    Joined:
    Feb 9, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    I have a Problem found on Ridge Racer V. Its not Saving to VMC. Ingame it says "Can not Access to Memory Card". I use the 1436 build and created in OPL a New VMC in M0. The same Problem if i Make a New VMC in M1.
     
    Last edited: Mar 16, 2020
  8. 1,980
    1,556
    347
    jolek

    jolek Senior Member

    Joined:
    Dec 29, 2017
    Messages:
    1,980
    Likes Received:
    1,556
    Trophy Points:
    347
    Gender:
    Male
    Have You tried this game through HDD, SMB or USB with VMC?
    Did you tried any additional compatibility mode (6+3, 6+2)?

    M0\M1 means memory card in slot 1\2 (mc0\mc1)?
     
  9. 6
    6
    32
    PittStone

    PittStone Member

    Joined:
    Feb 9, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    I have tried Ridge Racer V trough USB. (PAL Version)
    Tried only compatiblity mode 1. No Luck.
    Hardware Memory Card with FreeMcBoot is still in Slot 1.
    I tried VMC0 and VMC1.
     
  10. 135
    77
    82
    Algol

    Algol Member

    Joined:
    Sep 20, 2016
    Messages:
    135
    Likes Received:
    77
    Trophy Points:
    82
    Gender:
    Male
  11. 863
    431
    122
    Peppe90

    Peppe90 Member

    Joined:
    Dec 7, 2018
    Messages:
    863
    Likes Received:
    431
    Trophy Points:
    122
    Gender:
    Male
    Since @sp193 patched it it shouldn't require any mode. VMC never worked on this game btw. You have to use a phisycal one.
     
    TnA and jolek like this.
  12. 1,980
    1,556
    347
    jolek

    jolek Senior Member

    Joined:
    Dec 29, 2017
    Messages:
    1,980
    Likes Received:
    1,556
    Trophy Points:
    347
    Gender:
    Male
    TnA likes this.
  13. 6
    6
    32
    PittStone

    PittStone Member

    Joined:
    Feb 9, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    32
    Gender:
    Male
    O.k. Thanks for the Info that VMC not working on Ridge Racer V. Game is playable without any modes.
     
    TnA likes this.
  14. 1
    0
    5
    Palanivelan

    Palanivelan Forum Noob

    Joined:
    Apr 10, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    I have one game to report, and i hope this get fixed. Please!
    Title = Van Helsing
    ID = SLUS_207.38
    Media = DVD-ROM
    OPL = 2.2.0
    Device = USB
    Mode = All modes enabled.
    VMC =
    Compatible = No.
    Notes = With all options on, it's stuck on a White screen. With all options disabled, it shows a Also White screen.​
     
  15. 1,980
    1,556
    347
    jolek

    jolek Senior Member

    Joined:
    Dec 29, 2017
    Messages:
    1,980
    Likes Received:
    1,556
    Trophy Points:
    347
    Gender:
    Male
    TnA likes this.
  16. 65
    21
    37
    Agrippa

    Agrippa Member

    Joined:
    Sep 25, 2018
    Messages:
    65
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    37
    Gender:
    Male
    You were right. On the contrary what I replied you, Jak & Daxter: The Precursor Legacy does not save even with unhooked syscalls and disabled IGR. My OPL version is 1436.
     
  17. 1,980
    1,556
    347
    jolek

    jolek Senior Member

    Joined:
    Dec 29, 2017
    Messages:
    1,980
    Likes Received:
    1,556
    Trophy Points:
    347
    Gender:
    Male
    TnA likes this.

Share This Page