Dismiss Notice

BEWARE of IMPOSTERS, posing as the PS3Xploit Members/Team:


  -PS3Xploit does NOT have a discord channel, some imposter are using one
 

  -If the info can't be found on ps3xploit.com or psx-place.com its fake
 

  -ZuKuTo / OFWModz is one of the fake names of these imposter's are using to represent the PS3xploit team.

 

 

PS3HEN Homebrew Compatibility Chart

Discussion in 'PS3HEN (nonCFW PS3 Models)' started by STLcardsWS, May 4, 2019.

  1. 61
    7
    12
    Lion_4K

    Lion_4K Forum Noob

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    61
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    I have webman installed and actually loaded when I first tried the Artemis.
    I'm gonna try load webman and see if Artemis works again.
     
  2. 61
    7
    12
    Lion_4K

    Lion_4K Forum Noob

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    61
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    Not even webman is loading.
    Soft locked.
     
  3. 2
    2
    7
    palakala

    palakala Forum Noob

    Joined:
    May 6, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    I have a problem with webMAN MOD 1.47.20 and I'm going to describe it as well as I can.

    I fully restored my PS3 on OFW 4.84 and installed HFW 4.84.2 to load homebrews with HEN. I chose HEN offline, so I didn't have to plug a pen drive each time I booted the console.

    I decided to install webMAN MOD 1.47.20 to load my backups, because it's an amazing tool and plugin and it's very fast. The problem comes when I have to plug a pen drive into the console with a file named "boot_plugins.txt" with this content on it: "/dev_hdd0/plugins/webftp_server.sprx". I have the same content on the file "/dev_hdd0/boot_plugins.txt" but it doesn't seem to be working.

    I tested it a few times, and the webMAN MOD 1.47.20 only loads successfully when I have "boot_plugins.txt" on my pen drive connected to the right USB port of my PS3 Slim. And yes, I'm enabling HEN before all this happens.

    Hope someone could help me. Thank you very much of spending so much time and effort on developing these amazing tools and reviving the PS3 Scene for OFW.
     
    GREEDY PESOS likes this.
  4. 61
    7
    12
    Lion_4K

    Lion_4K Forum Noob

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    61
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    I've uninstalled webman mod and Artemis works again.

    To remove webman, after it loaded, go to web browser and head to:
    Http://localhost/delete.ps3?uninstall
     
  5. 61
    7
    12
    Lion_4K

    Lion_4K Forum Noob

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    61
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    Actually it does not work, it's soft locking when I try to attach and write.
     
  6. 112
    12
    52
    GREEDY PESOS

    GREEDY PESOS Member

    Joined:
    Mar 15, 2018
    Messages:
    112
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    52
    Gender:
    Male
    Occupation:
    ARTIST
    .I placed the "FBA Next Mod v.1 "
    On the "hdd/games" folder ..
    ..then loaded it from Multiman...
    ****WORKS****
    I havent tried to install the Pkg thou....
    ....Dnt wanna risk anything..
     
  7. 112
    12
    52
    GREEDY PESOS

    GREEDY PESOS Member

    Joined:
    Mar 15, 2018
    Messages:
    112
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    52
    Gender:
    Male
    Occupation:
    ARTIST
    ...riped a Ps3 disc...no problem..on Multiman..
    But when i load a Dvd it doesnt appear in The multiman File explore..
    Or on megagunz file explored ..
    I want to copy files from dvds like CFW

    .
     
  8. 9
    1
    7
    PollitoRex

    PollitoRex Forum Noob

    Joined:
    May 5, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    7
    Gender:
    Male
    It happens only when I am in the XMB, I just enable HEN and wait a few minutes while a FTP transfer with WebMAN Mod is going on, maybe it's something related to WebMAN or the FTP server? It happened a lot of times, but I have to say that since I started resigning the EBOOT.BIN I don't have seen that issue again, I will try test more this days. Thanks for all the help.
     
  9. 55
    23
    12
    zarebcn

    zarebcn Forum Noob

    Joined:
    Oct 2, 2018
    Messages:
    55
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    12
    Gender:
    Male
    Last Irisman 4.84.4 still dont works with PS3 iso games, when you try to launch an iso the PS3 shutsdown. The only manager that actually works with iso is Multiman. I dont have webman installed so the shutdown is not webman related.
     
    Major_Pothead92 likes this.
  10. 5
    0
    5
    BOLNICHKA39

    BOLNICHKA39 Forum Noob

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    I installed the mamba HEN, I did not understand the difference, the system became less stable, only to update the webman from the USB flash drive I had to reboot the console 2 times
     
  11. 5
    0
    5
    BOLNICHKA39

    BOLNICHKA39 Forum Noob

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    installed the mamba prx loader, launched it. the console stopped running
     
  12. 9
    2
    7
    pussyslayer69

    pussyslayer69 Forum Noob

    Joined:
    May 6, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    i installed hen on my ps3, then installed multiman, worked perfectly, nothing else is installed, only retroarch
     
    Major_Pothead92 likes this.
  13. 1,150
    2,741
    397
    esc0rtd3w

    esc0rtd3w Developer

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    1,150
    Likes Received:
    2,741
    Trophy Points:
    397
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Hacker
    Location:
    OHIO, USA
    Home Page:
    it uses the same dev_hdd0 mount path as all others for emmc. when hdd is inserted is also uses same mount path. The PS3 will ask you to switch storage, or you can do it manually, it then copies one to the other (emmc -> real hdd or real hdd -> emmc)

    also, you cannot count that as a thing you know! lmao ;)
     
    Last edited: May 6, 2019
    sandungas likes this.
  14. 37
    16
    7
    nosix

    nosix Forum Noob

    Joined:
    May 4, 2019
    Messages:
    37
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    7
    webManMod version 1.47.19 & 1.47.20 both are not working correctly for me. It only seems to work if I keep my USB stick (that has the *.pkg file on it) left in the PS3. otherwise it never loads? Is this a bug or the way it's supposed to work?
     
  15. 148
    37
    57
    xXTakarashiXx

    xXTakarashiXx Member

    Joined:
    Mar 12, 2018
    Messages:
    148
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    57
    most prob WebMAN? seen a lot of ppl have issues here and there with it using HEN, & like I said, I tested FTP with MultiMAN and no problem at all
     
  16. 37
    16
    7
    nosix

    nosix Forum Noob

    Joined:
    May 4, 2019
    Messages:
    37
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    7
    I am having the same issue. Hope for both of ur sakes someone knows how to fix it.
     
  17. 6
    0
    5
    peter ryen

    peter ryen Forum Noob

    Joined:
    Apr 30, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    PS3 Black screen occurred by chance in these conditions. 1.play Han games after quit webman mod .2.clicking on movian after quit ISO games. Also I found ps2 games (han converted)can not be played,ps3 just powered off when clicked on the icon.
     
  18. 1,150
    2,741
    397
    esc0rtd3w

    esc0rtd3w Developer

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    1,150
    Likes Received:
    2,741
    Trophy Points:
    397
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Hacker
    Location:
    OHIO, USA
    Home Page:
    there is nothing to fix!

    the dev_hdd0/boot_plugins.txt DOES NOT get used by HEN

    boot_plugins.txt gets read from usb000 by default, same for kernel


    EDIT: this used to be displayed above here, but was edited out accidentally

    should have said (or a variation)

    Plugins Support (Online and Offline Methods)
    Place boot_plugins.txt on dev_usb000 if using plugins
    Place boot_plugins_kernel.txt on dev_usb000 if using kernel plugins

    [​IMG]
     
    Last edited: May 6, 2019
    n00b, mr_ota and STLcardsWS like this.
  19. 6
    0
    5
    peter ryen

    peter ryen Forum Noob

    Joined:
    Apr 30, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Gender:
    Male
    and my ps3 model is 4312A
     
  20. 9
    2
    7
    pussyslayer69

    pussyslayer69 Forum Noob

    Joined:
    May 6, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    7
    when in multiman, dont activate the "restart in multiman mode", it freezes the ps3, atleast that happened to me
     
    Major_Pothead92 likes this.

Share This Page